Duiken & Snorkelen

duiken bonaireBonaire is een van de beste duiklokaties ter wereld en staat bovendien op de derde plaats van de mooiste duikplekken. Je kunt hier zo prachtig duiken, omdat je aan de zuidwestzijde van dit eiland bijna overal direct van de kant het water in kan lopen. Er zijn meer dan 80 duikspots aan de kust en op Klein Bonaire.
Je herkent ze aan de geel geschilderde stenen die langs de kant van de weg liggen. Elke duiklokatie heeft een eigen naam. Oil Slick Leap en Witches Hut zijn bijvoorbeeld twee van die duiklokaties.

De kalme rustige zee, maakt het heel gemakkelijk en veilig om het water in te gaan. En tijdens het duiken kun je zo maar een dolfijn of een zeeschildpad tegenkomen!

duiken_bonaire3

Snorkelen

Bonaire biedt de snorkelaar heel veel moois. De zee is net een aquarium en je zwemt tussen scholen prachtige, bontgekleurde vissen.

Op Bonaire is het mogelijk een snorkeltripje per boot te maken, de snorkelgebieden langs de kust aan te doen, of met de watertaxi naar Klein Bonaire te varen om daar een prachtige snorkeltocht te maken.
snorkelen_bonaire2snorkelen_bonaire3